Tillverkningsindustrin

Tillverkningsindustrin

Tactile har under många år utvecklat tåliga och robusta datorer som är anpassade till krävande miljöer, lämpliga för tillverkningsindustrin. Vi har tagit fram lösningar som fungerar väl för att öka effektiviteten i inom industrin och produkter som möjliggör en ökad automation.


Rostfritt

Tactile IPST är en serie av rostfria datorer som är helt skyddade för att uppfylla IP65-standarden. IPST är speciellt lämplig för fuktiga miljöer med höga krav på tillförlitlighet. För miljö med höga hygienkrav är IPST lätt att rengöra och desinficera.

Klicka här för att se IPST-15B


Hög IP klass 

IPST-WTB har ett standardhölje som uppfyller IP66 och kan konfigureras för att möta IP69K-standarden. IP69K möjliggör en slät och tät design som möjliggör enkel rengöring och sterilisering.

Klicka här för att se IPST 22WTB

IMON-42

Helt förseglad, IP65. Används ofta i kemisk industri, livsmedelsindustri, medicinteknik etc. Byggd med Rostfritt stål med god korrosionsbeständighet.

Klicka här för att IMON 42


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och för att analysera vår trafik. Välj om du är villig att acceptera cookies från vår webbplats.