Livsmedelsindustrin

Tactile har lösningar för krävande miljöer där rostfritt är ett krav. Tactile jobbar nära många ledande bolag i livsmedelsbranschen för att ta fram rätt typ av helhetslösning. Den erfarenhet vi genom åren skaffat oss gör att vi kan rekommendera lämpliga och välfungerade lösningar som passar just era behov.

Klicka här för att kontakta oss om du behöver vägledning från våra experter.

Rostfri mätutrustning

Vi kan erbjuda kundanpassade lösningar som skapar effektivare produktionssystem. Genom att sammankoppla en våg med ett affärssystem skapar man både effektivare och säkrare flöde, man sparar även tid på att automatisera processen.


         

Rostfri Panel PC

Tactile STPPC är en serie av rostfria datorer som är helt skyddade för att uppfylla IP65-standarden. STPPC är speciellt lämplig för fuktiga miljöer med höga krav på tillförlitlighet. För miljö med höga hygienkrav är STPPC lätt att rengöra och desinficera.

Klicka här för att se Rostfria Panel PC


Robusta Panel PC

Tactiles VMR serie är robusta panel pc som rekommenderas där hållbarhet och tillförlitlighet är ett måste. VMR har ett slitstarkt aluminiumhölje med vatten- och damm skyddad front utformad för att möta IP65. Displayen är utrustad med en resistiv 3 mm tjock pekskärm som skyddar mot repor och stödjer användandet av fingrar, handskar eller penna.

Klicka här för att se Industriella Panel PC   

Ultra Robusta Panel PC

För extremt tuffa miljöer ställer det extra hårda krav på en Panel PC. Här rekommenderar vi användandet av ultra robusta datorer. Dessa truckdatorer är oftast helt förseglade mot damm och fukt vilket t ex. gör de lämpliga för användandet i temperaturskiftande miljöer som kyl och fryslager. Vid dessa miljöer rekommenderar vi helkapslade datorer med minimum IP66-klassning.

Klicka här för att se våra Ultra Robusta datorer


Konsultation

Är ni osäkra på vilken typ av lösning av hårdvara och mjukvara er organisation behöver? Tactile projektleder dessa typer av uppdrag med förstudie, implementering och installation. Vi kommer gärna ut och besöker er på plats för att diskutera och demonstrera olika typer av innovativa lösningar och produkter.


Reparationer, montering och installation - Lokalt

Tactile har lokalt servicecenter beläget på Lidingö utanför Stockholm. Tactile har även möjlighet att komma ut på plats för felsökning eller för att utföra serviceåtgärder i form av reparation, utbyte eller montering.


Automatiserad Identifiering

Vi kan erbjuda kundanpassade lösningar som skapar effektivare produktionssystem och säkrare informationsflöden.

Klicka här för att se Auto Identifiering