Transport / Hamnar

Tactiles mobila lösningar är framtagna för att fungera i all typer av miljöer ofta med stora temperaturvariationer. Produkterna är mycket lämpliga att använda inom transportsektorn såväl som inom hamnverksamhet. Dessa två egenskaper hjälper er att öka effektiviteten samt minska risken för kostsamma verksamhetsavbrott. Vi har partners inom transportsektorn och samarbetar med hamnar både nationellt och internationellt.

VMR

Tactiles VMR serie är robusta panel pc rekommenderas där hållbarhet och tillförlitlighet är ett måste. VMR har ett slitstarkt aluminiumhölje med vatten- och dammskyddad front utformad för att möta IP65. Displayen är utrustad med en resistiv 3 mm tjock pekskärm som skyddar mot repor och stödjer användandet av fingrar, handskar eller penna.

Klicka här för att se VMR12J

Laptops

Våra robusta laptop-enheter är utformade för industriell och tung användning. Kontakta oss direkt så kan vi hjälpa dig att hitta rätt modell.

Klicka här för att se våra laptops

Tablets

Tactile har ett brett utbud av robusta tåliga pekplattor / tablet pc. Våra datorer finns i många olika storlekar och använder flera pekskärmstekniker som möjliggör inmatning med fingrar, penna eller handskar. Tactile tablet pc är baserade på industriella komponenter och kan anpassas och konfigureras efter just era behov. 

Klicka här för att se vad vi har att erbjuda.