Montering & Installation

Tactile erbjuder montering av hårdvara och hjälper till att hitta den bästa monteringslösningen. Vi har ett brett utbud av montering för de flesta användningsområden och miljöer, kontakta oss så hjälper vi er att välja rätt lösning.

Utbyte - Konverteringssatser

Vi tillhandahåller konverteringssatser för att enkelt montera Tactile Panel PC på tidigare fästen avsedda för LXE, Åkerström och Trafficom. Det gäller både montering och strömadapter och därmed tar det endast några minuter att byta hårdvara exklusive installation av eventuell mjukvara.

Standardiserade produkter

Våra Panel PC och tåliga datorer följer VESA-standard. Därför är det enkelt att montera enheterna med standardfästen. Det vanligaste är att vi tillhandahåller en platta med kula som skruvas fast i bakstycket på datorn, en led som med en kraftig vingmutter skruvas åt samt en kula med rund bas som man fäster på lämpligt ställe. Fördelen med denna monteringsteknik är att man kan montera utrustningen och justera den för optimal användarkomfort.

Genom att erbjuda konsultation och tillbehör inom montering och strömmatning från ledande partners kan vi erbjuda våra kunder en fullständig lösning.
Strömmatning & Säkerhet

Vid minsta osäkerhet hur strömmatning skall ske, kontakta oss direkt. Vi kan erbjuda er rätt el-utrustning och kablar samt teknikassistans på plats. Detta meför en ökad livslängd på era produkter och minimal skada vid eventuella framtida elfel.Kontakta Oss

For more information please contact us. A sales or technical representative will contact you shortly.