Blog

Vad ska man tänka på vid köp av handdatorer

Publicerat den 08/02/2024

Att köpa en handdator är en investering som kräver noggrann övervägning för att uppfylla specifika behov och krav. När du väljer en handdator är det viktigt att tänka på flera faktorer för att säkerställa att den passar dina behov: 

  • Användningsområde: Kommer handdatorn användas för inventering, lagerhantering eller fälttjänst? Varje användningsområde kräver unika funktioner och egenskaper för att effektivt stödja arbetsuppgifterna och optimera arbetsflödet. Definiera detta tydligt för att välja rätt handdator för behoven. 

  • Robusthet: Tänk på vilka miljöer hand...

Läs mer

Skillnader mellan ruggade datorer och standarddatorer

Publicerat den 08/02/2024

Ruggade datorer och standarddatorer är utformade för olika användningsområden och skiljer sig åt på flera sätt. Nedan följer en översikt över de viktigaste skillnaderna mellan dem: 

  • Robusthet och tålighet: Den främsta skillnaden ligger i deras konstruktion. Ruggade datorer är byggda för att tåla tuffa arbetsmiljöer och är konstruerade för att klara stötar, vibrationer, damm, fukt och extrema temperaturer. Standarddatorer är vanligtvis inte lika tåliga och kan vara mer känsliga för fysiskt slitage. 

  • Skyddsklassning: Ruggade datorer är vanligtvis försedda med IP...

Läs mer

Vad ska man tänka på vid köp av ruggad dator?

Publicerat den 07/02/2024

Att köpa en ruggad dator är en viktig investering, särskilt om du arbetar i krävande miljöer som industri, bygg, militär eller annan verksamhet där datorer utsätts för tuffa förhållanden. Här är några viktiga faktorer att överväga vid köp av en ruggad dator: 

IP-klassning 

IP (Ingress Protection) klassificeringen är avgörande för att bedöma hur väl enheten skyddas mot damm och väta. Till exempel, en IP65-klassificering innebär att enheten är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Ju högre siffran, desto bättre skydd. 

MIL-STD 

Denna standard är utformad av det amerikanska försvarsdepartementet...

Läs mer

ROYAL UNIBREW A / S

Publicerat den 04/09/2023

Royal Unibrew A/S, Danmarks näst största bryggeriföretag använder Tactiles VMR. 

 

Unibrews resa är ett tydligt exempel på hur en kombination av avancerad teknologi och pålitliga partners kan leda till att framtidens företag tar steg mot ökad effektivitet och konkurrenskraft. Tactile Rugged Computers VMR12, i kombination med Codeexs engagemang, har gjort det möjligt för Unibrew att stärka sin verksamhet och skapa en plattform för framtida tillväxt och innovation.


VMR-serien är som ett exempel på detta anpassningsbar för att kunna möta kunders specifika behov. Beroende föruts...

Läs mer