Lager-Logistik


Tactile har lång erfarenhet av att leverera mobila datorer med allehanda kringutrustning till företag inom både lager och logistik. Lagermiljön ställer mycket specifika krav på utrustning både i form av mobilitet, räckvidd och pålitlighet. Utrustningen ska fungera under många år och samtidigt i flera olika miljöer, ofta både inomhus och utomhus. Tactile kan därför hjälpa till med en helhetslösning som passar just er.

Klicka här för att kontakta oss om du behöver vägledning från våra experter.


Wifi Monitoring

Tactile Monitor är en tjänst som redovisar kvalitet och funktion för kommunikationen mellan truckdatorer och resurser via trådlösa nätverk. Monitor ger också möjlighet att snabbt och enkelt kunna felavgränsa eventuella problem med kommunikationen mellan truckdator och accesspunkter. 

Klicka här för att läsa mer om Wifi-monitoring

 

Konsultation

Osäker på vilken typ av lösning av hårdvara och mjukvara er organisation behöver? Tactile projektleder dessa typer av uppdrag med förstudie, implementering och installation. Vi kommer gärna ut och besöker er på plats för att diskutera och demonstrera olika typer av innovativa lösningar.


Reparationer, montering och installation - Lokalt

Tactile har lokalt servicecenter beläget på Lidingö utanför Stockholm. Tactile har även möjlighet att komma ut på plats för felsökning eller för att utföra serviceåtgärder i form av reparation, utbyte eller montering.


Robusta Truckdatorer

Våra robusta truckdatorer är designade för att möta de tuffa krav som marknaden ställer. Med ett kraftigt hölje av aluminum är våra truckpc anpassade att fungera i påfrestande miljöer där vibrationer och stötar är förekommande. Tactiles truckdatorerna är fläktlösa och saknar rörliga delar vilket gör dem mycket passande för industriella fordon eller andra utsatta miljöer.

Klicka här för att se våra robusta datorer

Ultra Robusta Truckdatorer

För extremt tuffa miljöer ställer det extra hårda krav på en truck pc. Här rekommenderar vi användandet av ultra robusta datorer. Dessa truckdatorer är oftast helt förseglade mot damm och fukt vilket t ex. gör de lämpliga för användandet i temperaturskiftande miljöer som kyl och fryslager. Vid dessa miljöer rekommenderar vi helkapslade truckdatorer med minimum IP66-klassning.

Klicka här för att se våra ultrarobusta datorerHanddatorer

Tactile har lång erfarenhet av att leverera och konfigurera handdatorer. Vi har levererat terminaler från tillverkare som Honeywell, Zebra och Datalogic under lång tid.

Klicka här för att se våra handdatorer


Tabletter

Tactile har flera olika alternativ av plattor för att täcka behovet för den nya mobila marknaden. Vi har tabletter för både Android och Windows miljöer. Alla våra robusta surfplattor har en klassning på IP65 eller högre.

Klicka här för att se våra tabletter


Skanners-sträckkodsläsare

Osäker på vilken typ av sträckkodsläsare er verksamhet behöver? Vi levererar alla typer av skanners från tillverkare som Zebra, Honeywell och Datalogic.

Klicka här för att se våra skanners


Print

Tactile har levererat skrivare från märken som Zebra, Honeywell och Datamax O'Neil under flera års tid. Allt ifrån kompakta robusta mobila skrivare till ”high end” industriskrivare.

Klicka här för att se våra skrivare