Lager-Logistik

Gaffeltruck och en pall med lådor i en lagergång

Lager / Logistik

Tactile har lång erfarenhet av att leverera mobila datorer med allehanda kringutrustning till företag inom både lager och logistik. Lagermiljön ställer mycket specifika krav på utrustning både i form av mobilitet, räckvidd och pålitlighet. Utrustningen ska fungera under många år och samtidigt i flera olika miljöer, ofta både inomhus och utomhus. Tactile kan därför hjälpa till med en helhetslösning som passar just er.

Klicka här för att kontakta oss om du behöver vägledning från våra experter.

Robusta Truckdatorer

Våra robusta truckdatorer är designade för att möta de tuffa krav som marknaden ställer. Med ett kraftigt hölje av aluminum är våra truckpc anpassade att fungera i påfrestande miljöer där vibrationer och stötar är förekommande. Tactiles truckdatorerna är fläktlösa och saknar rörliga delar vilket gör dem mycket passande för industriella fordon eller andra utsatta miljöer.


Ultra Robusta Truckdatorer

För miljööer med extremt tuffa krav ställer det extra hårda krav på elektronisk utrustning som en truckpc. Här rekommenderar vi användandet av ultra robusta truckdatorer. Ultra robusta datorer är oftas helt förseglade mot damm och fukt vilket t ex. gör de lämpliga för användandet i temperaturskiftande miljöer som ett fryslager.Vi använder cookies för att anpassa innehållet och för att analysera vår trafik. Välj om du är villig att acceptera cookies från vår webbplats.