Blåljus

Tactile Jobbar med flera räddningstjänster och levererar datorer för framkörningsstöd och ledningsstöd. Datorer för framkörningsstöd sitter fastmonterade i bilarna och används till navigation, larminformation och status. När det gäller datorer för ledningsstöd rekommenderas tablets med dockningsstation för smidig i- och urtagning från fordon, fältmässigt anpassade för fordons- och utemiljö (IP klass 6x eller högre och klara fall från minst 1.2m och användbara i brett temperaturspann).


Tablets

Tactile har ett brett utbud av robusta tåliga pekplattor / tablet pc. Våra datorer finns i många olika storlekar och använder flera pekskärmstekniker som möjliggör inmatning med fingrar, penna eller handskar. Tactile tablet pc är baserade på industriella komponenter och kan anpassas och konfigureras efter just era behov. 

Klicka här för att se vad vi har att erbjuda.
VMR12i5HB

Rekommenderas till fast montering i bilar, utrustad med 4G och GPS/ Glonass som framkörningsstöd. 


Klicka här för att se VMR12i5HB

   

Laptops

Ruggade laptops är lämpliga för räddningstjänster eftersom de är utformade för att tåla tuffa miljöer och rörelser. De har robusta skal och stöttåliga hårdvarukomponenter som gör att de kan klara av att falla från höjder eller utsättas för vatten och damm. Detta gör att ruggade laptops är en pålitlig lösning för räddningstjänster som ofta arbetar under utmanande förhållanden och behöver en dator som inte ställer till problem vid användning.


Klicka här för att se våra laptops