Tactile hos Zymbios

Publicerat den 12/05/2023

Zymbios väljer Tactile Rugged Computers driftsäkra truckdatorer för sin fortsatta expansion

Att effektivisera och digitalisera sin logistikverksamhet ställer stora krav på valet av hårdvara. En truckdatorn måste vara robust och tålig nog för att klara av vibrationer, stötar och temperaturförändringar som kan uppstå i en industriell miljö.

Logistikverksamheten är viktig i ett bolag eftersom den  effektiviserar flödet av varor, information och resurser från leverantörer till kunder.

Flexibilitet, snabbhet och samtidigt ha en hög leveranssäkerhet är extra viktigt på företag som sköter andra bolags lager- och logistikverksamhet, ett så kallat 3PL. Ett företag som möter den utmaningen är Zymbios Logistics Contractor i Kumla.

Zymbios har bedrivit logistikverksamhet sedan 2006 och har sedan dess expanderat kraftigt. Deras kunder ställer höga krav på bolaget och för att möta dessa är det viktigt att alla led i verksamheten fungerar smidigt och friktionsfritt.

När Zymbios skulle välja nya truckdatorer föll valet på Tactile Rugged Computers och deras VMR12A. Sedan dess har bolaget stadigt utökat antalet truckdatorer i takt med sin expansion. Valet föll på Tactile:s VMR12A därför att datorn har den robust- och driftsäkerhet samt säkra trådlösa kommunikationsförmågan som vi kräver säger Tobias Rosén på Zymbios.

Tactile:s strävan att ständigt förbättra och utveckla sina produkter har skapat ett förtroende hos deras kunder att vara en långsiktig och pålitlig partner.

VMR-serien är som ett exempel på detta anpassningsbar för att kunna möta kunders specifika behov. Beroende förutsättningar kan man välja mellan 12-tums eller 15-tums storlek på skärmen. Du kan också välja en i5-processor och/eller en 1000 nit-skärm för att kunna läsa skärmen i dagsljus. Utöver det finns det olika inbyggda moduler som WiFi, 4G, och GPS, som kan läggas till för att passa din verksamhet. Dessutom kan du anpassa Truckdatorn med expansioner för audio, USB, COM, HDMI, MPCIe, GPIO och CAN Bus, vilket ger dig full flexibilitet.

Översikt av de olika modellerna som är tillgängliga inom VMR-serien: 

Modell
Storlek
Processor
Skärm
12 tum
i5
600 nit
15 tum
i5
350 nit
12 tum
Celeron
600 nit
15 tum
Atom
350 nit
12 tum
i5
1000 nit
15 tum
i5
1000 nit
12 tum
Atom
1000 nit
15 tum
Atom
1000 nit