Soti

Hantera dina enheter säkert med SOTI MobiControl, vi på Tactile hjälper er att komma igång.
SOTI MobiControl är EMM-lösningen (Enterprise Mobility Management) som ger dig synlighet och kontroll över var dina affärskritiska mobila enheter är, vad de gör, hur väl de fungerar och vilka säkerhets- eller kompatibilitetsrisker som föreligger.

Distribuera appar till smartphones. Registrera och tillhandahåll nya surfplattor på fältet. Spåra platsen för ruggade handdatorer. Identifiera och neutralisera säkerhetsrisker för IoT-slutpunkter. Skydda kritiska data som lagras på mobila enheter. Minimera avbrottstiden så att användarna kan förbli produktiva.

Det är EMM-lösningen som passar alla enheter, formfaktorer och operativsystem (OS) samt uppfyller alla mobila behov i din verksamhet.


Nu med SOTI XTreme Technology och SOTI XTreme Hub*

SOTI MobiControl har nu SOTI XTreme Technology. Den här nya funktionen optimerar prestanda för datakommunikation för organisationer med begränsade bandbreddsanslutningar till sina fjärrlager, distributionscenter och butiker. SOTI XTreme Technology minskar tiden som krävs för att distribuera appar och data till dina fjärranslutna mobila enheter. Öka verksamhetens effektivitet och förbättra kundnöjdheten med tio gånger snabbare dataleverans.

SOTI XTreme Hub kommunicerar direkt med SOTI MobiControl från distribuerade platser för att ta emot överföringar av data och appar, istället för varje enskild Android-enhet. Enskilda enheter instrueras av SOTI MobiControl att skaffa nya uppdateringar direkt från SOTI XTreme Hub. Detta minskar kraftigt antalet gånger som nya data och appar måste skickas i en organisations begränsade anslutning, och minskar tiden för att slutföra distribution av data och appar till ett stort antal Android-enheter med upp till 60 procent.

Vill ni veta mer om dessa tjänster eller få en presentation, kontakta oss på

08 5000 14 50 eller sales@tactile.se