Olja/Gas & Gruva

Gruva

Modern gruvdrift är beroende av högkvalitativa datorer för en effektiv och säker drift, samtidigt som miljön är mycket krävande. Tactile har i partnersamarbeten tagit fram helhetslösningar som är lämpade för just denna verksamhet. Tactile jobbar nära flertalet företag i branschen och har därmed fått kunskaper/erfarenheter som gör att vi kan hjälpa till att uppfylla just din kravspecifikation.

VMR

Tactiles VMR serie är robusta panel pc rekommenderas där hållbarhet och tillförlitlighet är ett måste. VMR har ett slitstarkt aluminiumhölje med vatten- och dammskyddad front utformad för att möta IP65. Displayen är utrustad med en resistiv 3 mm tjock pekskärm som skyddar mot repor och stödjer användandet av fingrar, handskar eller penna.

Klicka här för att se VMR12J

Laptops

Våra robusta laptop-enheter är utformade för industriell och tung användning. Kontakta oss direkt så kan vi hjälpa dig att hitta rätt modell.

Klicka här för att se våra laptops

Aegex10

Aegex10 TM IS Tablet är specialbyggd för användning i de farligaste zonerna av explosiva miljöer. Den patentsökta industriella tablet pc:n, som inte kan antända en gnista, möjliggör överlägsen mobilkommunikation på farliga platser där traditionella enheter inte kan användas. Aegex-surfplatta är globalt certifierad enligt de högsta säkerhetsstandarderna för några av de mest explosiva förhållandena 


Klicka här för att se våra ruggade tablets