Zebra

Utforska våra produkter och upptäck hur Zebra kan förbättra din verksamhet. Fyll i formuläret nedan för att få mer information och ta nästa steg mot ökad produktivitet och framgång.

Förbättrad streckkodsläsning

DS3678-ER är en revolutionerande streckkodsläsare med extended range-funktion som är speciellt utvecklad för att möta behoven inom tillverkningsindustrin. Med sin överlägsna prestanda och robusta konstruktion levererar DS3678-ER snabb och tillförlitlig streckkodsläsning i de mest krävande arbetsmiljöerna. Oavsett om det handlar om inventering, spårning eller hantering av försändelser, kan DS3678-ER hjälpa tillverkningsföretag att optimera sin produktivitet och effektivitet.


Fördelarna med DS3678-ER inkluderar:

 1. Snabb och exakt streckkodsläsning: DS3678-ER möjliggör snabb identifiering och hantering av både 1D- och 2D-streckkoder på längre avstånd, vilket ökar arbetsflödets hastighet och precision.
 2. Direktavläsning av delmärken (DPM): DS3678-ER har förmågan att läsa av direktmärkta delar (DPM), vilket gör den idealisk för att hantera märkningar som är direkt pådelar, oavsett om de är graverade, etsade eller tryckta direkt på ytan.
 3. Robust konstruktion: Med sin tåliga design och IP67-klassificering kan DS3678-ER motstå stötar, fall
  och damm, vilket gör den idealisk för krävande arbetsförhållanden.
 4. Trådlös anslutning: DS3678-ER erbjuder trådlös anslutning, vilket ger flexibilitet och rörelsefrihet i arbetsmiljön.
 5. Lång batteritid: Med sitt högkapacitetsbatteri kan DS3678-ER användas en hel arbetsdag utan att behöva laddas.
 6. Enkel integration: DS3678-ER är kompatibel med befintliga IT-system ochkan smidigt integreras i företagets infrastruktur.


Optimerad etikettskrivning

ZT200 serien från Zebra är skapad med fokus på att möta behoven hos tillverkningsindustrin. Med sin effektiva prestanda och användarvänliga design är ZT200 serien det perfekta valet för olika etikettapplikationer. Oavsett om du behöver förbättra din befintliga etikettskrivare eller implementera streckkodsteknik för första gången, så är ZT200 serien rätt val för att maximera produktiviteten i din verksamhet.

Fördelar med ZT200 serien inkluderar:

 1. Enkel installation och användning: ZT200 serien erbjuder en smidig och intuitiv design, vilket gör den lätt att installera och använda direkt.
 2. Platsbesparande design: Med sin kompakta design tar ZT200 serien upp minimalt med fysiskt utrymme, vilket gör den idealisk för arbetsmiljöer med begränsat utrymme.
 3. Tillförlitlig prestanda: ZT200 serien levererar pålitliga och exakta utskrifter av etiketter, vilket minimerar fel och optimerar arbetsflödet.
 4. Mångsidighet: Oavsett om det gäller produkt-ID, förpackningsetiketter eller mottagningsetiketter, så kan ZT200 serien hantera olika etikettapplikationer inom tillverkningsindustrin.


Optimerad produktivitet och robusthet med TC52/TC57-handdatorer

Upptäck kraften hos TC52/TC57-handdatorerna från Zebra och förbättra effektiviteten i dina tillverkningsarbetsflöden. Med robust konstruktion, avancerad streckkodsläsning och användarvänligt gränssnitt är den det perfekta valet för inventering, spårning och produktionsprocesser. Utrustade med lång batteritid och flexibla anslutningsmöjligheter, ger TC52/TC57-handdatorerna dig verktygen du behöver för att maximera produktiviteten. 

Fördelar med TC52/TC57-handdatorer:

 1. Robust konstruktion som tål tuffa miljöer
 2. Avancerad streckkodsläsning för snabb och exakt hantering av produkter
 3. Användarvänligt gränssnitt för enkel navigering och snabb inlärning
 4. Lång batteritid för att klara en hel arbetsdag utan laddning
 5. Flexibla anslutningsmöjligheter för smidig integration i befintliga system
 6. Förbättrad produktivitet och effektivitet i inventering, spårning och produktionsprocesser

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er och berättar mer om TC52/TC57-handdatorerna och hur de kan förbättra din verksamhet.


Förbättra effektiviteten med TC21/TC26 

TC21/TC26 är robusta handdatorer som är speciellt utformade för att möta behoven hos tillverkningsindustrin. Med snabb prestanda, pålitlig streckkodsläsning och förbättrad anslutning kan TC21/TC26 hjälpa tillverkningsföretag att optimera sina arbetsflöden och öka effektiviteten. Dessutom erbjuder de lång batteritid, avancerade datainsamlingsegenskaper och en ergonomisk design för enkel användning.


Upptäcka fördelarna med TC21/TC26:

 1. Robust och tålig design
 2. Snabb och tillförlitlig streckkodsläsning
 3. Förbättrad anslutning
 4. Lång batteritid
 5. Förbättrad datainsamling
 6. Ergonomisk och användarvänlig design

Med TC21/TC26 kan tillverkningsföretag optimera sina arbetsflöden och förbättra produktiviteten. Fyll i kontaktformuläret och upptäck hur dessa handdatorer kan ta din verksamhet till nästa nivå.


Vi använder cookies för att anpassa innehållet och för att analysera vår trafik. Välj om du är villig att acceptera cookies från vår webbplats.