Militär

Tactile arbetar sedan många år med mobila, stöttåliga datorer – laptops, tablets såväl som fordonsmonterad utrustning. Vi har tillsammans med partners tagit fram produkter och lösningar som passar er verksamhet. Tactile gör lokala anpassningar som kan krävas för att möta er kravställning. De produkter som vi rekommenderar till er verksamhet möter givetvis standard, MIL-STD och IP 53 eller högre IP-klass. Tactile är medlemmar i SME-D.


Tablets

Tactile har ett brett utbud av robusta tåliga pekplattor / tablet pc. Våra datorer finns i många olika storlekar och använder flera pekskärmstekniker som möjliggör inmatning med fingrar, penna eller handskar. Tactile tablet pc är baserade på industriella komponenter och kan anpassas och konfigureras efter just era behov. 

Klicka här för att se vad vi har att erbjuda.

Laptops

Ruggade laptops är speciellt utvecklade för tuffa arbetsmiljöer och är lämpliga för militärer på grund av deras hållbarhet och tålighet. De är ofta utrustade med skydd mot stötar, vatten och damm samt kapaciteten att fungera i höga och låga temperaturer. Dessa egenskaper gör att de är idealiska för användning i fält och kan klara av de krävande förhållanden som militärer möter. De erbjuder även den prestanda och kapacitet som krävs för att hålla jämna steg med de krävande uppgifter som militärer ofta ställs inför.


Klicka här för att se våra laptops

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och för att analysera vår trafik. Välj om du är villig att acceptera cookies från vår webbplats.