Livsmedel

Livsmedelsindustrin

Tactile har lösningar för krävande miljöer där rostfritt, hygien eller IP65 är ett krav. Tactile jobbar nära många ledande bolag i livsmedelsbranschen för att ta fram rätt typ av helhetslösning. Den erfarenhet vi genom åren skaffat oss gör att vi kan rekommendera lämpliga och välfungerade lösningar som passar just era behov.Rostfritt

Tactile IPST är en serie av rostfria datorer som är helt skyddade för att uppfylla IP65-standarden. IPST är speciellt lämplig för fuktiga miljöer med höga krav på tillförlitlighet. För miljö med höga hygienkrav är IPST lätt att rengöra och desinficera.

Klicka här för att se IPST-15B


VMR

Tactiles VMR serie är robusta panel pc rekommenderas där hållbarhet och tillförlitlighet är ett måste. VMR har ett slitstarkt aluminiumhölje med vatten- och dammskyddad front utformad för att möta IP65. Displayen är utrustad med en resistiv 3 mm tjock pekskärm som skyddar mot repor och stödjer användandet av fingrar, handskar eller penna.

Klicka här för att se VMR-12"   IMON-42

Helt förseglad, IP65. Används ofta i kemisk industri, livsmedelsindustri, medicinteknik etc. Byggd med Rostfritt stål med god korrosionsbeständighet.

Klicka här för att IMON 42

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och för att analysera vår trafik. Välj om du är villig att acceptera cookies från vår webbplats.